četvrtak, 7. lipnja 2012.

Dosta o tome, pricajmo malo o meni :)

Jučer sam otkrila blog BitchyDust i moram vam svima reć ovak javno, jebemu, kak mi ga nitko od vas nije nikad linkao ?? Čitam postove onak unazad (obožavam ažurne blogere koji imaju neš pametno za reć svaki dan; ne volim one koji mi spamaju Bloglovin' account glupostima) i smijem se naglas GIF-ovima (zaboga kak vam se svima da tražit ih toliko?) vidim da svi komentirate već mjesecima, pa eto za ubuduće napomena:
linkajte mi ovakve blogove!!! :)


I eto potaknuta genijalnim nadrkanim i ciničnim postovima u kojima sam se totalno pronašla i zbog kojih sam se osjetila kao dio ekipe koja je toliko nenormalna da je postala normalna (as in, mijenjamo percepciju normalnog jer nas je puno ovakvih).. it's okay I don't get me either sometimes :) .. osjetih se ponukana ubacit par redaka i u ovaj svoj mali prostor..


1. ja sam pomalo OCD. Il kak bi rekla moja frendica, CDO - jer mora bit po abecedi :D .. Mislim da se razumijemo, moja soba je daaaleko od uredne, al sve ima svoje mjesto i mora bit na svom mjestu! Ipak, mislim da je moj CDO najočitiji kad se otvori moja svetinja eksterni hard disk. Also known as mala crna knjižica; on pamti SVE. :) I uglavnom, na njemu je dosta moje muzike i sve moje slike. Muzika je posložena po folderima; svaki žanr ima svoj folder, unutar toga su folderi s imenima autora, unutar njih folderi s albumima. Za one various artists kompilacije vrijedi pravilo: žarn, pa godina, pa abecedno ime autora pa pjesma. Obavezno brišem one gigantske nastavke di je pjesma skinuta, iz koje je godine i to. U iTunes se ne upuštam previše samo zato kaj bi tu bilo previše posla i nemrem to sad shendlat :) E a slike.. a ima jedno milijun foldera.. po mjestu izlaska, koji je bio povod, pa datum. :)

2. Strani realityji su mi guilty pleasure. Nikakvi Survivori i takva sranja, nego Kardashianice i ostali celebrity-reality showovi s E!, a volim i one MTV-jeve; da, čak i Jersey Shore :) Jednostavno se osjećam tak pametno nakon kaj to gledam :D

3. Imam anxiety attack svaki put kad pokušam obući dolčevitu. Uh pri samoj pomisli na to mi je teško disati :(, mora da je to ostatak od napadaja astme koje sam imala kao klinka..? Ipak, čim je ispod 20C hladno mi je za vrat i uvijek, uvijek imam sa sobom neku od svojih marama.

4. Ja ne shvaćam ljude. Seriously, koji je ?#($"!& svima?? U zadnje vrijeme me svi opsjedaju idiotarijama nakon kojih se moram opravdavat il da nisam ljuta (što onda postanem), il da nisam to tako mislila (što i nisam, al počnem to misliti) il nekaj slično.. Najdraži mi je biser od neki dan, kaže mi tip, nisam raspoložen za takve ozbiljne razgovore prije spavanja .. and I was like, whaaaa? Napominjem, razgovor je prije toga išao u skroz zajebantskom tonu, al eto valjda zato kaj imam jajnike je prirodno za želim svako glupo muško uvuć u vezu, navest na vođenje ozbiljnih razgovora o budućnosti il kaj ja znam koji k. Argh!!
...i onda se meni prebacio ovakav switch u glavi:

5. Glazbenu podlogu biram prema raspoloženju. Ne, čekaj, to je glupo zazvučalo.. Htjela sam reć, kad sam nadrkana slušam neku urlajuću muziku a la Linkin park; kad sam ljuta oko nekog frajera slušam Alanis Morissette, kad sam happy slušam neku elektroniku, kad sam nostalgična slušam rock. Tak to nekako ide kod mene. Ako vidite da stavljam Marchela ili Elemental, bježite jer vam se spremam svašta izgovoriti. Najsigurnije je prići mi dok svira nekakva skakutava muzika, onda sam u onoj "sve je super i sve je za pet i sve vas volim" fazi. You've been warned.


6. Mrzim šoping!!!! U to ne ubrajam cipele, accessories i šminku. Sve ostalo je tlaka, vjerojatno dijelom zato kaj sam škrta dat 100 kuna za bilo koju majicu, haljinice volim na drugima ali ne osjećam se dovoljno ženstveno da bih se osjećala ugodno u njima (potpuno su mi apstraktne cure koje furaju onaj vintage stil s kragnicama i volančićima.. ne mislim to u lošem smislu neg wow, ja to nikad ne bih mogla; svaka čast)... zato me accessories nikad ne failaju. Možda nemam cute outfits, ali ako imam zakovice ili nekakve lance, ja sam okej. Neki dan sam na party nosila majicu otvorenu do trtice i bila sam si baš super :)

7. Malo me plaši ovo bloganje zbog želje da me ljudi koje poznajem ne pronađu. Naime, kod mene vrijedi pravilo da, ako sam s nekim dobra, ta osoba je podvrgnuta neprestanom izljevu mojih mišljenja o apsolutno svemu, al ak s nekim nisam dobra, ne želim da ta osoba zna išta o meni. Eto zato nemam Facebook (usput, ubila bih ljude koji u pravim aka ne-online razgovorima kažu da nešto lajkaju). Ok, i zato kaj em apsolutno ne zanima tko se čime bavi. Nemam vremena ni za sebe koliko bih htjela, pa zašto da trošim vrijeme na druge koji su mi nebitni?

That being said, to niste vi, pa da pitam, kaj se vama danas vrti po glavi? Ja odoh dalje tipkat diplomski, a vi ljudi, make my day i ostavite mi trag.. :*

3 komentara:

  1. mislim da ja jesam tagala jednom u nekakvom tagu, ali bit ce da nisam nahvalila koliko je genijalna
    2, 4, 5 i 6 potpuno potpisujem, nekad prije i 7 ali sad sam puno otvorenija po tom pitanju i znam da dosta onih koji me znaju citaju blog, ali zato vise ne pisem toliko osobne stvari na njemu, doduse nekako su mi i prosla vremena dijeljenja osobnih zgoda s internetom

    OdgovoriIzbriši
  2. http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/01/oh-stop-it-you.png

    potpisujem 4. u potpunosti. uz to, mrzim šoping, i dijelila sam nekad s tobom strah da me poznati ne pronađu na blogu. između početka bloganja i danas u potpunosti sam prihvatila "i don't give a fuck" po pitanju toga.

    btw, kak da ja tebe slijedim?! gdje je on nice kućica gdje odaberem da te slijedim preko google accounta?

    OdgovoriIzbriši