utorak, 13. ožujka 2012.

We haven't had that spirit here since 1969. ...

Konačno sam se vratila. U staro stanje energije, stari način razmišljanja (i to mislim pozitivan način razmišljanja), opet sam odmorna, družim se, radim, trčim na sve strane i uživam u tome svemu. Nakon groznog grooooznog prosinca, predugih ispitnih rokova, obiteljskih nekih problema i situacija... odmor mi je zaista bio potreban kako fizički, tako i psihički, i sad sam i to obavila and I'm back in business.

Feels good!

Enivejz, današnji dan mi je bio LUD. Prespavala sam alarm (jer sam stišala mobitel sinoć), niti ne znam kako sam se probudila na vrijeme, i spremila se za rekordnih 15 minuta (od buđenja do tramvajske stanice) - zajedno sa šminkom, nakitom i štiklama, molim lijepo!! ;) Onaj sistem sa izdvojenom šminkom mi stvarno spašava stvar.

Pogotovo kad dođem do nove maskare, u koju sam totalno zaljubljena i zbog koje stvarno minimalno preskačem večernje nanošenje RapidLash seruma (oboje su bili poklon i nešto što sam oduševljena kaj mogu isprobati). DiorShow New Look maskara <3 <3 makar je četkica fakat malena, gumena i ne izgleda impresivno. Naravno i pakiranje je ... tražim riječ .. lust-worthy. Kak se to kaže na hrvatskom? Pofotkala sam ga, slike uskoro ubacim.

Fakat volim maskare, pogotovo stvarno dobro dizajnirane maskare.

I novo rumenilo od Maybellinea je super! Jedino kaj se ekspresno troši. A TooFaced paleta OMG, najdivnija paleta ikad (možda da imam Naked paletu....)! Ima samo jedno sjenilo koje mi je prešljokičasto pa mi se baš ne sviđa (šljokice mi upadnu u oči, pa me žuljaju i smetaju uz leće). Ostala su divna, a fallout nije strašan (inače me to jako živcira kod npr.Sleek palete).

Ajmo sad na par beauty-related savjeta koji puno znače:
1. Eyeliner u flomasteru držati naopako, činit će vam se da ga nikad nećete potrošit (il to, il ih meni netko poskrivećki mijenja a ja brijem da koristim isti već tolko dugo da se ni ne sjećam kad sam ga kupila).
2. One blazinice natopljene skidačem laka za nokte (Balea, 30 komada 10 kn) su zakon u kombinaciji s malim lakićima iz Essencea za brzo spašavanje situacije kad prespavate budilicu, cijeli dan ste vani i trebate izgledat reprezentativno a lak vam je zguljen. Al ne preporučam da zamjenu laka radite u bircu kao ja danas, to je malo nepristojno IMHO al ak je frka, opraštam.
3. Pripremljena svakodnevna šminka je odličan način za uštedu vremena, i omogućava da duže spavate (slučajno ili namjerno).
4. U torbi: mali parfem, rumenilo Bourjois (jer ima četkicu), špangica za dić šiške i kričavi ruž (Maxfactor, jer ne mrda). Bolje ćete se osjećat pripremljene u slučaju neminovnog susreta s bivšim, nekad vrlo fatalnim, koji se sad muva u istom društvu. Oh the suspense.
5. I šarena marama.

Adrenalinske zalihe energije za hitne slučajeve i naporne dane su mi pri kraju, pa idem pokušati ostati budna dovoljno dugo da se ne utopim pod tušem.. btw onaj Listology me malo muči, jedina lista koju sad mogu radit je "Knjige koje stvarno namjeravam i želim pročitat al navečer sam precrknuta za čitanje i mah jong mi je maksimalni mentalni domet". :-/ I lista "Ubijam se od posla i želim sad odmah otputovati ovamo:".

Laku noć :)

3 komentara:

  1. Aaa znam tu fazu :D Super je, al kad predugo potraje nije više tako zabavno :)

    Sve u svemu zvučiš bolje i drago mi je da jesi :)

    OdgovoriIzbriši
  2. ajme mrzim kad se moram tako nabrzinu spremit onda mi je cijeli dan nekako nikakav

    OdgovoriIzbriši
  3. i ja nekad samu sebe iznenadim kako se brzo spremim kad moram...

    OdgovoriIzbriši