nedjelja, 5. lipnja 2011.

Hoću vaaaaaaaaan!!!

I tak vam ja jučer sjedim doma okružena skriptama, učim i slušam kak je vani potop.. I mislim si, damn koja uzbudljiva subota navečer.. U tom času upalim TV: uz MTV zaključim da sam toootalno ispala iz toka s novom muzikom jer sam se uhvatila da blejim ko tele u šarena vrata u ove nove izvođače i pjesme koje su mi totalno nepoznate :), onda sam na VH1 gledala neki countdown 20 najprodavanijih hitova Black Eyed Peas (broj jedan je naravno I gotta feeling) i skoro se rasplakala uz podatak da je Where is the love? singl iz ljeta 2003.-e!!, što je dakle prije 8 punih godina a ja se tog sjećam kao jučer.. BTW ajmo pitalica, kladim se da nitko neće znat, molim bez guglanja! TKO je glavni vokal na refrenu? I ne, nije nitko od njih iz benda!

Evo link za lakše podsjećanje..


Onda su na VH1 počeli s programom Saturday Night Fever, i zaredali hrpu onih pjesama iz mog "time of my life" koji je bio negdje 2007.-e kad sam imala mrak ekipu, izlazila barem 3 puta tjedno, cugala, općenito govoreći zajebavala sam se do besvijesti i bilo je super!! Znam da je malo tužno kaj već sa 24 mislim da mi je prošlo "time of my life" al to ipak zvuči malo ozbiljnije nego što jest :) .. ja tak imam neke faze kad izlazim puno, pa onda kad sam puno doma.. nije da sam sad nezadovoljna, al pomalo mi fale izlasci, nisam fakat dugo bila vani onak pošteno :) jučer me tak uhvatila melankolija za tim razdobljem da sam neupješno pokušala nać žrtvu koja bi sa mnom (po onom pljusku) izašla na koje pićence.. al niš od tog, pa sam nastavila učiti i zaučila se do pol 2 ujutro - bar sam zbog nečeg bila budna tak dugo :)

Evo pjesma koja me najviše razveselila/rastužila.. Obožaaaaavam ovu pjesmu.. Uživajte..

Ali bit će sve ok, ovaj vikend imam jedan ročkas a sljedeći vikend jednu svadbu, pa ću se uspjet naplesati i opustiti malo - ja sam od onih kaj vjeruju da se bolje uči kad se i dobro odmori :) A za ispite imam velike planove i puno obaveza, srećom mi se sad potpuno očistio raspored pa se mogu full time posvetiti učenju i nadam se da ću ispite dočekati kolko-tolko spremna, da mogu imati dugo toplo ljeto puno izlazaka i šalabajzanja po Jadranu - planiram obić puno ekipe ovo ljeto :)

Kak vama ide spremnaje ispita? Koja pjesma vas vraća u neko odlično razdoblje vašeg života?

2 komentara:

  1. uf svako razdoblje ima neku svoju pjesmu, ali po onome kad sam je prvi put cula, to prakticki nikad nisu bile pjesme koje su bile opce popularne u to vrijeme, a izlasci i ucenje znam kako je, zatrpana sam knjigama, a izlazaka nigdje na vidiku, bar ne dok ne prodju ispiti

    OdgovoriIzbriši
  2. ja imam 25, što bi ja onda trebala reći :D nezgodno je kada neće netko sa tobom van kad se tebi baš ide, ali možda treba naći nove neke poznanike sa kojima imaš to zajedničko, društvo za izlaženje. :D

    Girly

    OdgovoriIzbriši