petak, 18. veljače 2011.

Finally, a minute for myself

Eto od prošlog petka sam bila u karanteni zbog ispita, a jučer sam konačno izašla, fakat ga dobro napisala i sad sam mirna do utorka kad je usmeni (nastavak učenja sutra, al manjim intenzitetom). Srećom frendica je bila study-buddy pa smo to lakše podnijele (a osim toga, bez nje nema šanse da bih učila dvoznamenkasti broj sati dnevno)..

Danas sam se sva sretna opet obukla "u civil" (za razliku od trenirke iz koje nisam izasla zadnjih dana, bas sam glamurozna!!) i odzujala na još jedan ispit (proslo mrak), kavu (mmm Choco bar!), usputnu klopicu (GoodFood) i druženje .. uživala sam! Čak sam i nokte nalakirala ;) - presenting Run Forest Run od Catricea, totalno sam slab karakter kad se približim tim lakovima.. ovu boju sam tražila odavno, pa sam je zgrabila isti čas kad sam je vidjela (i još par drugih ali psssssst, ja kao ovaj mjesec ne kupujem šminku).. pa ajd nek mi netko proba reć da je to bila greška .. gle ovu divotu!!




Ovaj komadić tkanine je tunika iz Orsaya koja me oduševila retro printom i uklapanjem u moju odluku da nosim više printeva pa eto.. Danas sam je ususkala u trapke i sparila sa sivim cizmama, i ovaj kardiganic sam skinula i potfrknula rukave .. e da i kunem se da kardigan inace ne izgleda ko da ce se raspuknut na meni.



I posto sam jewelry freak sve to mi je bilo nekak prazno (da, cak i uz taj print.. rekoh da sam freak) pa sam ubacila i Accessorize ogrlicu koju sam copila na snizenju za 40kn, kad ju vidim cisto mi bude zao kaj se uvijek suzdrzavam na tim njihovim snizenjima. Obozavam tu ogrlicu. Evo za kraj jos jedan close up noktica i nakita..



A za sminku sorry, dala sam sve od sebe al majke mi, moja sminka je prozirna kad se slikam. Apsolutno nis se ne vidi na slikama, a bas sam krasno metalik rozasta bila, courtesy of Sleek Storm Palette. I novi hajlajter sam stavila i sva sam si bila glowy, taj je Manhattan Highlighting Powder, ne ovaj dijamantasti novi neg neki iz brijem stalnog postava ;)

Feels good to be back..!

1 komentar:

  1. svidja mi se outfit :) ali ta zelena, majko mila sto ne volim zelenu ^_^

    OdgovoriIzbriši