ponedjeljak, 28. veljače 2011.

Currently..


  • na noktima imam ovaj novi lak kaj sam dobila. Divan je, histerično neonski ružičast, i treba samo 1 deblji sloj (ako niste lijenčina kao ja super bi izgledao i drugi, ali je i ovako vrlo uočljiv i živahan) yay!
  • u stanu mi vlada proljeće. Da vas ne davim slikama - procvali su nam jaglaci (crveni, zuti i ljubicasti), imamo i jedan divan rozi zumbul, i narcise/sunovrate.. Boje na sve strane :) 
  • terapija bojama ipak ne pomaze pokrenuti me, pa sam provela vikend pretvarajuci se u amebu. Glavni dogadaj mi je bio izlazak do auta i odlazak do frendice di smo gledale Tangled. Slatki crtic :)


  • Sutra pocinju predavanja, nadam se da cu se sjetit ujutro stavit neku boju na sebe, namjeravam bar puknut vristece narancasti ruz na usne. Nesto mi se u zadnje vrijeme jako svidja kak strane blogerice isfuravaju tu narancastu kao akcent. Ja naravno nemam nis u ormaru........ hmmmm cekaj. Sad sam se sjetila-imam :D Outfit planned. Woohoo :)
  • Zelim da zatopli i da mogu nositi svoje zute Mary Jane-ice iz Topshopa koje su malo neudobne al diiiivno idu na sive trapericeeeee........
  • Zelim u kazaliste gledati Jalta, Jalta i vikati neka cijeli oooooooooooovaj svijeeeeeeeeeeeeeeeeeet........ (u sebi. Mislim da bi me ipak bilo sram zapjevat tijekom kazalisne predstave. Il bi to bilo ok?)
  • Planiram na 3 dana u Sarajevo, gdje se namjeravam udaviti u cevapima, mesini opcenito i takvim divotama. Yay!
  • Citam Osjecaj za nadnaravno, al mi ide mega sporo jer nakon onog ispita nisam posteno ni novine procitala - mozak mi je totalno iskljucen i nemam koncentracije ni pet minuta.
  • Konacno imam vremena igrati se na Wii-ju i obozavam Super Mario Galaxy :) :) jedva cekam da probam Kung Fu Panda igricu i Harry Potter Lego igricu, suggestions are welcome :)
  • Nakon sto godina neobaveznog trazenja, dajem si u zadatak do pocetka lipnja naci savrsene bez/nude, lakirane, zatvorene salonke s platformom. Imam par svadbi i jednu nabranu haljinu boje vina na jedno rame uz koju trebam cipele koje nisu crne, I repeat nisu crne! 
  • uuuu da, skoro zaboravih! Vidite ovaj link? E pa razmisljam da si to sve nabavim i konacno iskrcam onih svojih "osamsto" mono sjenila u jednu paletu. Samo si razmisljam da bi tak nekakvu paletastu kutiju mogla i ovdje negdje nac. Molim prijedloge. Ok Hobby Art je ocito, imam na kvartu i jedan ducan s ribarskim priborom (bizarno pomalo, usred Zgba, al dooobro) pa cu tam skicnut, di da jos pogledam? Cilj je proc jeftinije od 16 funti kolko dodje Z Palette (ak se odlucite za njih imate ih na eBayu, a ja sam ih nasla i ovdje). U biti, granica mi je 100kn. Ak je vise od tog, ostajem na neredu s mono sjenilima. A i moram ih prvo isceprkati iz kutijica, ove nase su sve neke tvrde plasticne i nemam pojma kak cu ih sve morat trgat da dodem do sjenila.
  • ovaj video mi je bio super zanimljiv...

  • kupila sam si u WGW-u ooogromnu crvenu cipkastu masnu koju sad zakacim za prugastu majicu i glupiram se, divna je za 25kn, steta kaj je nisam imala dok sam bila u Parizu da dozivljaj bude potpuniji. Ima i masni drugih boja i materijala, cijene su 20-25kn!
  • Navratila sam i u Bipu (jer se nisam htjela smrznut cekajuci tramvaj il tak neka slicna lame isprika), da sam imala para sav onaj nakit bih im pokupila (50% off), al sam se zadovoljila velikim crnim studded rajfom za nekih 20kn. Yay me.
  • sad sam skuzila da je moj plan da bar jednom u veljaci odem na klizanje neslavno propao. Boo. Klizalista rade sri-ned pa bih se mogla probat izvuc da nisam ja kriva kaj sam planirala ic sutra kad je zadnji dan u mjesecu a ponedjeljak je, jelda..?
  • Tolko od mene, kiss

2 komentara:

  1. Vidiš ova ideja o NEČEM obojanom danas je odlična :) Skidam jednu bež stvar sa sebe :D A možda produžim do WGW-a i uzem koju mašnu :)

    Jao Sarajevo <3 Dobar tek :D

    Ovaj filmić mi je strašno zanimljiv, al isto tak i prilično jeziv :/

    LMC

    OdgovoriIzbriši
  2. boje boje boje ^_^ bar malo da se pretvaramo da je doslo proljece dok je ovako hladno

    OdgovoriIzbriši