ponedjeljak, 6. veljače 2012.

Kako štedim novac i kako štedim vrijeme :)

... novac kupnjom na rasprodajama (hvala frendici kaj me uputila da u Calliope-u ima lijepih a jeftilen stvari jer inače nema teorije da bi mi se dalo kopat po onom rusvaju..)..


* pamučne majice dugih rukava na V-izerz s naborima: siva i tamnoljubičasta, svaka 39,90kn
* duga topla meeekana pletena haljina kratkih rukava (dolčevita, dužina iznad koljena), sivo-ljubičasta, 59,90kn
* tanke vestice dugih rukava okruglog izreza: crna s bijelim zvjezdicama (<3!!!!) i plava na svijetloplave točkice, svaka 59,90kn
* tanka vesta na pruge na V-izerz, smeđe-crvena, 59,90kn
= 6 stvari = 320kn , ja happy :)

P.S. bila sam i u šopingu u H&M-u  (2 majice po 59,90kn) i Bershki  (2 minice po 49,90 i 79,90kn) al tih stvari više nema u prodaji brijem, pa mi je bilo glupo stavljat tu jer nekak mislim da je poanta u tome da i vi odete ulovit ovo sniženje ak uspijete.


..onda šoping u Kozmu s 30kn i još 20% popusta: 
* basics kao četka za kosu, nova krema za lice (so far so good), maslac za tijelo (cherry blossom, mmm)
* not-so-basics kao petstoti lak za nokte (srebrni crackle Essence, ljubičasti šljašteći  Catrice <3, gratis najtamnije crveni Catrice), gel eyelineri (ljubičasti i zeleni, al na očima nisu baš uočljive boje :-/), tamnoplava olovka za oči i zlatni i brončani eyelineri ...
.. bez swatcheva jer moj fotić očajno lovi boje, al ak vas kaj zanima pitajte!

...a vrijeme štedim time da sam si počela pripremat manji dio šminke da se ujutro lakše snađem i da malo rotiram proizvode koje imam.. radim to već par tjedana i prilično dobro funkcionira!! :) evo za ovaj tjedan.. mislim da može bez objašnjenja, ili? 
Znaaaam, još uvijek je to puno previše stvari al navikla sam imat veći izbor, pa mi je ovo dok se ne naviknem - 2 izbora od svega.. a osnovna ideja je bila jednostavni smeđi ili taupe smokey s linerom u boji (ili neka veselija boja s brončanim linerom za svaki slučaj).. ajd nabrzaka:

                        

Pfuf, puno slika....  e da i inače stvarno ne koristim toliko stvari al pokušavam koristit više kozmetike jer ću je inače imat zauvijek.. hehe.. a treba nekako opravdat daljnje trošenje, kaj ne? Realno, inače je rutina puder, rumenilo, olovka za obrve, 2 neutralne boje na oči iz Sleek palete i crni liner i maskara. To je kao jednostavno, jelda? Stvarno, za to mi treba niti 5 min :)

Ajde da vidim vašu svakodnevnu šminku :) il bar napišite... da ne mislim da sam crazy woman ;)

3 komentara:

  1. plava s bijelim tockicama i crna sa zvjezdicama su mi prekrasne :) svakodnevna sminka ovisi o raspolozenju, ali isto imam izdvojene neke proizvode sa strane koje cesce koristim jer sam ih odlucila potrosit pa da si mogu opravdat kupovinu nove kozmetike i tako nije zabavno da se stara kozmetika godinama povlaci po make up torbici. svakodnevno puder, rumenilo, ruz, maskara, a na oci ovisi koliko je vremena ali sjenilo dva i crta u odgovarajucoj boji. olovku za obrve ne koristim jer jos nisam nasla odgovarajucu nijansu

    OdgovoriIzbriši
  2. Plava majica s točkicama je diiivna <3

    Svakodnevnu šminku (i onu večernju) postam ovih dana, baš si mi sad dala ideju :)

    Kakva ti je ELF bockalica?

    OdgovoriIzbriši
  3. @ Lendoxia: a da probas umjesto olovke za obrve stavit neko mat sjenilo kosom cetkicom? ne mora ni bit bas za obrve makar cujem da svi hvale too faced set koji imas u sephori.. navodno su dobri i elfov i essence set.
    @ LMC: bockalica mi je super, razmisljam da nabavim jos jednu, odlicno funkcionira s ovim catrice mousse puderom!! :) doduse ovo je moja jedina bockalica pa ju nemam s cim usporedit, alo ja sam definitivno zadovoljna efektom koji postize i ustedi mi full puno vremena ujutro..

    OdgovoriIzbriši